aa andereWanneer u besloten heeft om een Ibiza’s Australian Labradoodle toe te voegen aan uw  thuis/gezinssituatie en u kunt de pup een liefdevol thuis geven kunt u contact met ons opnemen. Als kleinschalig fokker zullen wij in de toekomst af en toe een nestje hebben.

Toekomstige nestjes:

Als fokker geven we de voorkeur om de pups niet met 7 weken  te castreren/steriliseren zoals gebruikelijk is bij de Australian Labradoodle. Ik zie graag dat onze  pups  volwaardig kunnen opgroeien met behoud van hun hormoonhuishouding. Bovendien willen we de pups op deze jonge leeftijd niet blootstellen aan eventuele risico’s die een operatie met zich mee kan brengen.

Onze pups worden verkocht met een verkoopcontract als huishond en niet als fokhond. Er mogen dus geen nakomelingen komen. In dit contract staat onder andere dat de pups voor de leeftijd van 18 maanden gecastreerd/ gesteriliseerd moeten worden. Op deze leeftijd zijn ze hormonaal volgroeid.  Hiermee gaat u akkoord en dat houdt in dat u zich hier aan MOET houden. Op de site van de ALAEU kunt u deze info nalezen.

De pups mogen naar hun FOREVER HOME  rond de leeftijd van 8 a 9 weken. Ze groeien op bij ons in huis waarin ze  blootgesteld worden aan alle situaties en geluiden waar een gezin mee te maken heeft maar ook aan de situaties zoals bijvoorbeeld autorijden en speelplaatsen voor kinderen en geluiden buitens huis worden de pups aan blootgesteld op de juiste leeftijd.

 

Informatie mbt Ibiza Doodles

Mocht u meer informatie willen hebben over onze Doodles dan kunt u altijd een mail sturen. Klik hier om informatie op te vragen