Wanneer u besloten heeft om een Ibiza’s Australian Labradoodle toe te voegen aan uw  thuis/gezinssituatie en u kunt de pup een liefdevol thuis geven kunt u contact met ons opnemen. Als kleinschalig fokker zullen wij in de toekomst af en toe een nestje hebben.

Toekomstige nestjes:
Op dit moment hebben wij nog geen nestje.

Als fokker geven we de voorkeur om de pups niet met 7 weken  te castreren/steriliseren zoals gebruikelijk is bij de Australian Labradoodle. Ik zie graag dat onze  pups  volwaardig kunnen opgroeien met behoud van hun hormoonhuishouding. Bovendien willen we de pups op deze jonge leeftijd niet blootstellen aan eventuele risico’s die een operatie met zich mee kan brengen.

Onze pups worden verkocht onder verkoopcontract waarin staat dat de toekomstige eigenaar de pup laat castreren/steriliseren voor de leeftijd van 18 maanden. Hiermee gaat u akkoord en dat houdt in dat u zich hier aan MOET houden.  Dit is mogelijk via de regels van de ALAEU.

De pups mogen naar hun FOREVER HOME  rond de leeftijd van 8 a 9 weken. Ze groeien op bij ons in huis waarin ze  blootgesteld worden aan alle situaties en geluiden waar een gezin mee te maken heeft maar ook aan de situaties zoals bijvoorbeeld autorijden en speelplaatsen voor kinderen en geluiden buitens huis worden de pups aan blootgesteld op de juiste leeftijd.

Als de pups 7 weken oud zijn komt een gedragsdeskundige. Na de hand van de testen gaan we bekijken welke pup bij welke toekomstige pup eigenaar past. U kunt bij ons dus niet zelf een pup uitkiezen. Wel houden we rekening met de wensen van de toekomstige pup eigenaar.


Informatie mbt Ibiza Doodles

contact ibizadooldes

2 + 1 =